jueves, 27 de enero de 2011

PARTS DE LA BATERIA

Peces:
 Bombo: usualment té un diàmetre des de 18 "fins a 26", i una profunditat d'entre 14 "i 22". El més usat és el de 22 × 18 ". El bombo generalment es maneja amb el peu a través d'un pedal amb una maça. També es pot manejar amb un doble pedal, usant els dos peus que, comunament es connecten per mitjà d'un sistema Cardano que activa la segona maça, encara que existeixen diversos sistemes, fins i tot alguns d'activació amb el tac i la punta dels peus. El bombo té la veu més greu i potent de tot el conjunt i, per això, compleix una funció de fonamentació bàsica en la interpretació.
Caixa: sol tenir un diàmetre de 14 ", però n'hi ha des de 10" a 17 ". La profunditat estàndard és 5,5 ", podent variar des de 3,5" (piccolo) fins 8,0 ". A diferència dels altres tambors, la caixa té una bordonera o conjunt de filferros que, col.locada en contacte amb el pegat de ressonància, produeix la seva vibració per simpatia i el característic so a brunzit de la caixa. La seva funció és marcar els compassos, el que no impedeix que es faci servir lliurement aconseguint
canvis en la marxa i / o contratemps.

Tom: des de 6 "fins a 15" de diàmetre. Generalment van muntats sobre el bombo, però si es fan servir més de dos, porten suports addicionals.

Goliath: des de 14 "fins a 18" de diàmetre. Generalment tenen potes individuals, però algunes vegades permeten ser ancorats a un suport de plat.
Generalment els tambors estan fabricats de fusta i el tipus, qualitat i gruix d'aquesta influeixen en la qualitat del so produït.
         

Platets:

Crash o Rematada: platet mitjà de 14 "a 20". S'utilitza per donar èmfasi en els passatges musicals i per a alguns ritmes.
Ride o Ritme: platet gran el diàmetre varia entre 17 "i 24", encara que hi ha marques a manera de curiositat que els van fabricar de 26 "i fins i tot fins de 32". Els més comuns són els de 20 "i 22". Moltes vegades s'usen per portar el ritme en substitució del hi-hat.
Splash: platet petit que varia de 6 "fins a 13". S'usen per a efectes especials, comunament en passatges de poca intensitat sonora.
Xina: es fabriquen des de 10 "fins a 22". També hi ha el splash-xinesa, de 8 "a 12". S'usen per a efectes. El seu disseny és característic ja que són col locats a l'inrevés.
Crash ride: platerets mitjà-gran de 18 "-20". Hi ha gent que els fa servir com a Crash i com Ride, i gent que els fa servir només com Crash, per la seva major potència.
Charles: sistema que consta de 2 plats instal.lats en un suport amb pedal que permet que un caigui sobre l'altre fent-los sonar. Es fabriquen d'entre 10 "i 15", encara que s'han arribat a fabricar fins i tot de 16 ". El més comú és el de 14". Pot ser normal o edge (vora); aquest últim és que el plat que va a baix ( bottom) té una vora corrugat que dóna un so millor per a certs gèneres. El charles es pot tocar tancat i obert, usant el pedal.

Les configuracions de tambors i platerets es fan a gust del bateria. Per aquest motiu varien les mides i formes i fins i tot marques, ja que cadascuna d'elles ofereixen un so únic i fàcilment característic.




Com he dit, cada music posa al seu gust els timbals i plats, aquí hi ha el video del meu tiet tocant la bateria:

http://www.youtube.com/watch?v=qVZj7OaiDKc

1 comentario:

  1. Mijn naam is Donald Boykins, en ik ben hier om Dr. Akhigbe te waarderen voor het gebruik van zijn kruidenmedicijn om mijn herpesvirus te genezen. Ik leef nu ongeveer 3 jaar en 6 maanden met dit virus en het is een ernstig probleem voor mij geweest, ik was zo in de war omdat ik verschillende medicijnen heb gebruikt om te genezen, maar al mijn inspanningen waren tevergeefs, op een ochtend Ik was aan het browsen op internet en zag verschillende getuigenissen over Dr. Akhigbe die mensen genas van het herpesvirus en onmiddellijk nam ik contact op met Dr. Akhigbe via zijn e-mail: drrealakhigbe@gmail.com, ik vertelde hem over mijn problemen en hij vertelde me dat ik moest wees genezen, hij gaf me een aantal instructies en die heb ik terecht opgevolgd. dus hij maakte een kruidengeneesmiddel klaar en stuurde het naar mij dat ik 2 weken gebruikte en ik was genezen alles was als een droom voor mij en mijn herpesvirus was helemaal weg, dr. Akhigbe, God zegene je en geef je meer kracht en bekwaamheid voor meer genezing. Ik weet niet of er iemand is die lijdt aan het herpesvirus of een van deze ziekten ... , SCHILDPAD, BACTERIËN, MALARIA, LUL EN BORSTVERGROTING, MEERVOUDIGE SCLEROSE, TUBERCULOSE, DIARREE, POLIO, LAGE BLOEDDRUK, INSOMNIE, ARTHMA, LUPUS, RABIEËN, GEWRICHTSPIJN, MAAG, PIJN, HARTONDERZOEK, LOPERAANDOENING , STROKE, SPINALE CORD LETSEL, ECZEMA, NIERZIEKTE, ACME, KAWASAKI, RUGPIJN enz. Waarom neemt u vandaag niet contact op met dr. Akhigbe en wees vrij van uw ziekten, want hij is een zeer goede en eerlijke dokter en peetvader van kruidenwortel neemt contact met hem op via e-mail; drrealakhigbe@gmail.com of whatsApp hem op +2349010754824
    website https: drrealakhigbe.weebly.com

    ResponderEliminar